Grill elektryczny B-E710 FAGOR
Opis produktu
- Głęboko tłoczone blaty wykonane ze stali nierdzewnej AISI-304 o grubości 1,5 mm.
- Połączenia wycinane laserowo, automatycznie spawane i polerowane. Ukryte śruby.
- Wyposażony w otwór do zbierania tłuszczu kuchennego i tacę do przechowywania resztek.
- Urządzenia są wyposażone w zdejmowane osłony o wysokości 130 mm zapobiegające rozpryskom, wykonane ze stali nierdzewnej.
- Nóżki ze stali nierdzewnej o regulowanej wysokości.
- Grupa dwóch wysokowydajnych palników rurowych (jedna grupa dwóch palników na pół modułu).
- Niezależne sterowanie dla każdej grupy palników poprzez zawór bezpieczeństwa z termoparą.
- Zapłon palnika za pomocą elektronicznego zapłonnika iskrowego.
- Palniki ogrzewają kamienie ceramiczne znajdujące się pod rusztem nośnym, aby z kolei podgrzewać potrawę na grillu.
- Ruszty żeliwne, które można wyjmować bez użycia narzędzi, w modułach o szerokości 170 mm
- Ruszty żeliwne są dwustronne z dwiema różnymi wykończeniami po każdej stronie:
· Pochylony i ryflowany z grzbietami na mięso.
· Poziomy i płaski dla ryb i warzyw.
- Grille te osiągają bardzo wysoką temperaturę (400 ° C), co oznacza, że powierzchnia produktu jest szybko chrupiąca, a wewnątrz pozostaje znacznie bardziej soczysta.
- Dwa ruszty i o wymiarach 515 x 172 mm na każde pół modułu.
Dane techniczne
Szerokość | 800 mm |
Wysokość | 290 mm |
Głębokość | 730 mm |
Moc | 8,16 kW |
Napięcie | 400 V |
Linia | 700 |
- -1%
- -10%
- -10%