- -1%
Opiekacze i salamandry
Podkategorie
Kategorie
Dostępność
Marka
Cena
- -1%
- -1%
- -1%
- -1%
- -1%
- -1%
- -20%
- -20%
- -1%
Opiekacze gastronomiczne
Opiekacz to kwintesencja i absolutny must have w gastronomii. Zależnie od potrzeb, funkcji i ceny - w ofercie sklepu hybryda-gastro.pl można wybierać spośród gabarytowo mniejszych i większych opiekaczy, tańszych i droższych, idealnych do mniejszej i większej gastronomii. Piecyk do pizzy Hendi jest idealny do pizzy o średnicy do 30 cm. Odpowiedni jest do pizzy mrożonej. Ma dwa elementy grzewcze (górny i dolny) oraz tacę na okruchy. Timer z włącznikiem - do 15 min. Piec do grillowania lub piec do podgrzewania potraw oraz zapiekanek idealny będzie opiekacz. Wykonany ze stali nierdzewnej, ma ruszt z regulowaną wysokością. Grzałka umieszczona na górze. Płynna regulacja temperatury w zakresie od 50°C do 300°C. Termostat, timer do 30 min., tacka na okruchy w zestawie. Opiekacze od Stalgast mają kwarcowe elementy grzewcze, a maksymalną temperaturę pracy osiągają w 30 sekund. Demontowany panel tylny ułatwia czyszczenie urządzenia. Wydajność jednopoziomowego urządzenia to do 150 tostów/h. Opiekacz gastronomiczny dwupoziomowy ma już 300 tostów/h, a liczba grzałek wynosi 6. Marka Hendi także oferuje opiekacz z aż 9 grzałkami kwarcowymi dla szybszego podgrzewania, grillowania oraz gratowania potraw. Opiekacz ma włącznik czasowy grzałek do 15 min. lub praca non-stop. Stalowa osłona zabezpiecza gałki, a obudowa wykonana jest ze stali nierdzewnej.
Salamander gastronomiczny
Slamander 450 od Hendi jest idealny do grillowania, podgrzewania różnych potraw i zapiekanek. Ma możliwość różnorodnego dopasowania wysokości za pomocą niezawodnego systemu do podnoszenia. Temperatura z regulacją do 300 °C. Izolowany uchwyt. Wysuwany pojemnik na tłuszcz. Model 600 tego samego producenta ma dwie niezależne strefy grzewcze. Stalgast oferuje salamandry z ruchomymi głowicami, umożliwiając obróbkę potraw o różnych rozmiarach. Inny model ma kwarcowe elementy grzewcze. Salamander TECNOINOX ULTRARAPID pracuje w ultraszybki sposób, gwarantując maksymalną ewolucję produktu. Doskonała równomierność opiekania zapewniona przez przeprojektowane deflektory oraz wyśrodkowanie płyty roboczej względem płyty grzewczej. Wyjmowane ruszty i tacki na skapujący tłuszcz, wykonane są ze stali chromowanej z nienagrzewającymi się uchwytami. Zaokrąglone narożniki i regulowane nóżki gwarantują komfort pracy, bezpieczeństwo i stabilność.