Elektryczne

Dostępność

Marka

Cena

  • 5 489,00 zł - 6 962,00 zł

Aktywne filtry

Kebaby Elektryczne

Budki z kebabami, małe bistra serwujące kebaby, nawet restauracje, słynące z tego dania, rozsiały się po Polsce tak bardzo, stając się jednocześnie mega popularnym jedzeniem, że śmiało można uznać je za bardzo „nasze”. Szukając szybkiego posiłku, sycącego i będącego niekoniecznie burgerem z restauracji ze złotymi łukami, czy hot dogiem z sieci paliwowej, kebab jest wyborem dla młodszych i starszych. Ich popularność i prostota sprawiły, że po pierwsze, są wszędzie - nawet w małych miasteczkach i na obrzeżach, a po drugie, stały się praktycznie niezawodnym pewnikiem, jeśli ktoś koniecznie chce postawić swoją gastronomię.

Kebab elektryczny modele

Niezależnie, czy budka z kebabem jest na osiedlu, obok siłowni, szkoły, zakładu pracy - pod kebabem zawsze ktoś czeka, by dosłownie za moment zatopić w nim zęby. Ale trzeba pamiętać, że kebabownie potrzebują bardzo wyspecjalizowanego sprzętu, bez którego nie da się pracować i tu najważniejsze są odpowiednie ogrzewacze mięsa. Nazywają się one kebabami, więc by przyrządzić kebaba w kebabowni potrzebny jest kebab: elektryczny lub gazowy. Tu zajmiemy się kebabami elektrycznymi.

Kebab elektryczny serii Profi Line marki Hendi ma obudowę ze stali nierdzewnej i 4 strefy grzewcze zatopione w szkle ROBAX ok. 1,8 kW każda, załączane oddzielnie. Każda z tych stref ma przełącznik z 5 stopniami mocy grzania: 0-1-2-3-MAX. Dodatkowo wyposażony jest w 2 osłony termiczne. Silnik pozwala na zmianę kierunku obrotów, a elementy grzewcze mają regulowaną odległość od rożna. Średnica talerza wynosi 18 cm, wsad do mięsa od 40 do 60 kg. Taca na tłuszcz jest wyjmowana, co ułatwia jej czyszczenie. Kebaby elektryczne Roller Gril od Stalgast mają niezależne elementy grzewcze - trzy grzałki, które gwarantują równomierne grzanie. Zestaw zawiera wyjmowaną tacę i pojemnik na tłuszcz. Zależnie od modelu, które dostępne są w ofercie sklepu hybryda-gastro.pl różnią się one wielkością wsadu i długością sztycy. W niższym modelu wsad wynosi 15 kg, zaś w wyższym, wsad to już 25 kg, czyli na potrzeby nieco większego kebabu. Największe kebaby do ogrzania, również marki Stalgast Potis.

Duży kebab elektryczny pojemność

Inny model to sprzęt przygotowany na 30 kg, ze sztycą długości prawie 70 cm. Tu elementów grzewczych jest aż 4. Cztery płyty szamotowe pozwalają lepiej kumulować i równomiernie rozkładać ciepło. Talerz dolny wynosi 19,5 cm. Wyższy model pozwala na użycie 50 kg wsadu, sztyca ma 89,5 cm długości, a całość wyposażona jest w 6 elementów grzewczych (6 płyt szamotowych). Jak widać: można w czym wybierać, zależnie od oczekiwań i możliwości. Sprzęty wykonane są z trwałych materiałów, odpornych na działanie czynników, takich jak zadrapania czy wysoka temperatura. Bez trudu można do nich dobrać dodatkowe akcesoria, ułatwiające i usprawniające pracę. Wszystkie elementy wyposażenia są certyfikowane i mogą mieć kontakt z żywnością. Warto zapoznać się z pełną ofertą kebabów elektrycznych, porównać ich cechy, możliwości i ceny, by wybrać to, co najbardziej wpasuje się w dane miejsce. A potem tylko pytać, czy sos łagodny, ostry czy mieszany!

Zostań z nami na dłużej! System Rabatowy jest stworzony dla klientów.
Skontaktuj się z naszym Centrum Obsługi w razie pytań dot. gwarancji, pomocy technicznej i doradztwa w zakresie sprzedaży i oferty produktowej. Połączenia odbierane są zgodnie z zaleceniami otrzymanymi od Klienta. Nasi konsultanci służą pomocą.
Towar o wartości powyżej 1000 zł wysyłamy na własny koszt

Informacje dotyczące plików cookies

Ta witryna korzysta z własnych plików cookie, aby zapewnić Ci najwyższy poziom doświadczenia na naszej stronie . Wykorzystujemy również pliki cookie stron trzecich w celu ulepszenia naszych usług, analizy a nastepnie wyświetlania reklam związanych z Twoimi preferencjami na podstawie analizy Twoich zachowań podczas nawigacji.

Zarządzanie plikami cookies