Worki do pakowarek

Dostępność

Marka

Cena

  • 21,00 zł - 174,00 zł

Aktywne filtry

Worki do gotowania sous-vide do pakowarek komorowych 150x200 mm
Szybki podgląd
36,53 zł brutto
Cena podstawowa Cena Rabat: 1% 29,70 złnetto
  • -1%
Worki do gotowania sous-vide do pakowarek komorowych 150x250 mm
Szybki podgląd
42,62 zł brutto
Cena podstawowa Cena Rabat: 1% 34,65 złnetto
  • -1%
Worki do gotowania sous-vide do pakowarek komorowych 200x300 mm
Szybki podgląd
60,89 zł brutto
Cena podstawowa Cena Rabat: 1% 49,50 złnetto
  • -1%
Worki do gotowania sous-vide do pakowarek komorowych 250x350 mm
Szybki podgląd
79,15 zł brutto
Cena podstawowa Cena Rabat: 1% 64,35 złnetto
  • -1%
Worki do gotowania sous-vide do pakowarek komorowych 300x400 mm
Szybki podgląd
121,77 zł brutto
Cena podstawowa Cena Rabat: 1% 99,00 złnetto
  • -1%
Worki moletowane do pakowarek listwowych 300x400 mm
Szybki podgląd
171,70 zł brutto
Cena podstawowa Cena Rabat: 1% 139,59 złnetto
  • -1%
Worki do pakowarek próżniowych komorowych 140x200 mm
Szybki podgląd
23,14 zł brutto
Cena podstawowa Cena Rabat: 1% 18,81 złnetto
  • -1%
Worki do pakowarek próżniowych komorowych 160x230 mm
Szybki podgląd
21,92 zł brutto
Cena podstawowa Cena Rabat: 1% 17,82 złnetto
  • -1%
Worki do pakowarek próżniowych komorowych 200x300 mm
Szybki podgląd
41,40 zł brutto
Cena podstawowa Cena Rabat: 1% 33,66 złnetto
  • -1%
Worki do pakowarek próżniowych komorowych 250x350
Szybki podgląd
51,14 zł brutto
Cena podstawowa Cena Rabat: 1% 41,58 złnetto
  • -1%
Worki do pakowarek próżniowych komorowych 300x400 mm
Szybki podgląd
68,19 zł brutto
Cena podstawowa Cena Rabat: 1% 55,44 złnetto
  • -1%

Worki do pakowarek

Pakowarki próżniowe to hit nie tylko w gastronomii, ale i w domach. Ten sposób przechowywania, przygotowania, mrożenia, czy gotowania posiłków jest rewelacyjny i rewolucyjny dla wielu osób. Wyliczanie zalet może trwać i trwać. Bo spójrzmy: pakowanie próżniowe przede wszystkim zmniejsza objętość opakowania, dzięki czemu można łatwiej przechowywać. W zamrażarce, chłodni czy lodówce może znaleźć się więcej porcjowanych posiłków, gotowych do odgrzania. I co ważne: ten sposób przechowywania nie wpływa negatywnie na ich smak, zapach czy konsystencję. Ale do pakowarek potrzebne są odpowiednie worki. Muszą one być odporne na działanie temperatur, zarówno tych wysokich, jak i niskich.

Worki do pakowarki próżniowej – rodzaje

Worki do gotowania sous vide do pakowarek Hendi dostępne są w sklepie hybryda-gastro.pl w różnych wielkościach: od 15x20 cm, po 30x40 cm. Wykonane z materiału, który może być używany w kontakcie z żywnością. Trwałe, odporne worki do pakowarki próżniowej listwowej są dwuwarstwowe. Warstwa wewnętrzna 60 µm z polietylenu przeznaczona do kontaktu z żywnością, zaś warstwa zewnętrzna 15 µm z poliamidu (Nylonu) zwiększa wytrzymałość i gwarantuje hermetyczność. Grubość całkowita tych worków to 75 µm. Mogą być używane w temperaturze od -20°C do +100° i są odpowiednie do pakowarek próżniowych komorowych i listwowych. W ofercie sklepu także występują w wielu rozmiarach.

Inny rodzaj worków – do pakowarek próżniowych i komorowych, także od Hendi, wykonany jest z wielowarstwowej folii barierowej PAPE nylon/polietylen o grubości 65 mikronów. Z kolei worki szczelinowe sprawdzą się do pakowarek listwowych i komorowych. Można stosować w temperaturze od -18 do 99°C, a ich grubość wynosi 0.075/0.095 mm. Bogata oferta, zróżnicowana pod kątem wielkości, materiałów i przeznaczenia do różnego rodzaju pakowarek próżniowych, pozwala na łatwe wybranie takich worków, które idealnie sprawdzą się w danej gastronomii. Warto też podkreślić, że służą one nie tylko do przygotowania, porcjowania posiłków i magazynowania ich by ułatwić i przyspieszyć wydawanie jedzenia, ale mogą sprawdzić się także do pakowania produktów „non-food” w celu zmniejszenia wymiarów opakowania. W połączeniu z pakowarkami próżniowymi są nie do zastąpienia i potrafią zrewolucjonizować podejście do gotowania. Już sama metoda sous vide gwarantuje podanie idealnego mięsa czy warzyw.

Worki do pakowarki listwowej gastronomicznej

W workach można przygotowywać konkretne porcje, np. pierogów, klusek, ale też dodać kawałek mięsa, gałązkę rozmarynu i odrobinę masła, by mieć zważone, przygotowane wcześniej danie - gotowe do podgrzania. Tego typu praktyka świetnie pomoże w organizacji zatowarowania chłodziarek i robienia zapasów. Odsysane powietrze sprawia, że gotowe produkty zajmują mniej miejsca, można ich więcej gromadzić i doskonale wiedzieć co się kończy, a czego jest w nadmiarze. Wybierając worki do pakowania próżniowego trzeba dopasować je do rodzaju pakowarki, którą dysponujemy. Warto też zwracać uwagę na to, z jakiego materiału są one wykonane, czy może mieć ono kontakt z pożywieniem i na zakres temperatur. Stawiając na dobrej jakości worki nie ma ryzyka, że rozszczelniają się one lub rozerwą podczas przechowywania i nasiąkną zapachem zamrażarki lub ulegną stopieniu przy gotowaniu metodą sous vide.

Zostań z nami na dłużej! System Rabatowy jest stworzony dla klientów.
Skontaktuj się z naszym Centrum Obsługi w razie pytań dot. gwarancji, pomocy technicznej i doradztwa w zakresie sprzedaży i oferty produktowej. Połączenia odbierane są zgodnie z zaleceniami otrzymanymi od Klienta. Nasi konsultanci służą pomocą.
Towar o wartości powyżej 1000 zł wysyłamy na własny koszt

Informacje dotyczące plików cookies

Ta witryna korzysta z własnych plików cookie, aby zapewnić Ci najwyższy poziom doświadczenia na naszej stronie . Wykorzystujemy również pliki cookie stron trzecich w celu ulepszenia naszych usług, analizy a nastepnie wyświetlania reklam związanych z Twoimi preferencjami na podstawie analizy Twoich zachowań podczas nawigacji.

Zarządzanie plikami cookies