Wilki do mięsa

Kategorie

Dostępność

Marka

Cena

  • 31,00 zł - 11 714,00 zł

Aktywne filtry

Nóż do wilka
Szybki podgląd
91,33 zł brutto
Cena podstawowa Cena Rabat: 1% 74,25 złnetto
  • -1%

Wilki do mięsa

Pod tą zagadkową nazwą kryją się maszynki do mielenia mięsa, które sprawdzają się podczas robienia kiełbas, tatarów, ale też mielenia mięsa na kotlety, nadzienia do pierogów i w wielu innych zastosowaniach. Wilk to duża maszynka do mielenia mięsa dla profesjonalnej gastronomii. Doskonale sprawdzą się w sklepach rzeźniczych, supermarketach, dużych stołówkach, restauracjach i innych punktach gastronomicznych. Przeznaczone są do mielenia każdego rodzaju mięsa bez kości i skóry.

Jakie wilki do mielenia mięsa wybierać?

Zależnie od modelu, a tych w ofercie sklepu hybryda-gastro.pl jest sporo, maszynka do mielenia mięsa może różnić się detalami dotyczącymi funkcjonalności oraz wymiarów. Wilki wykonane są z trwałych i odpornych materiałów. Zróżnicowana wydajność chwilowa i prędkość obrotowa zależnie od modelu. Antypoślizgowe nóżki i stabilna konstrukcja gwarantują komfort i bezpieczeństwo użytkowania. Dodatkowo wilki do mielenia mięsa mają różne sitka, lejki do kiełbas. Noże i ślimaki wykonane ze stali nierdzewnej. Niektóre modele profesjonalnych wilków marki Hendi nadają się do pracy ciągłej, przez osiem godzin. Ich wydajność na dobę wynosi 250 kg. Tego typu profesjonalny sprzęt znacznie ułatwia pracę zwłaszcza w restauracjach, w których podaje się dużo mięsa. Sprawdzi się też w burgerowniach. Tatar z mięsa, mielonego przy pomocy wilka, smakuje doskonale. Ale to tylko jedna forma użycia maszyny. Te z możliwością pracy ciągłej są wręcz stworzone do pracy w rzeźniach, masarniach, także w sklepach. Rozszerza on ofertę, pozwalając na zmielenie dowolnego mięsa, tworzenie kombinacji smaków, co zachwyci koneserów. Taki burger z kotletem z połączenia mięsa wołowego i np. dziczyzny to hit!

Wilki do mięsa do sklepu, rzeźni, gastronomii

W ofercie sklepu hybryda-gastro.pl dostępne są wilki do mielenia mięsa, ale również dodatkowe akcesoria, by wilk do mięsa zapewniał wydajną pracę. Dodatkowe sitka z różną średnicą oczek, wykonane ze stali nierdzewnej, są trwałe i bardzo funkcjonalne. Można je myć w zmywarkach. Wałek ślimakowy pozwala idealnie zmielić mięso, ale też twarogów czy maku. Nóż do maszynki jest łatwy w demontażu i pozwala na szybką zmianę. Wilki marki Hendi mają prosty demontaż gardzieli i wszystkich wewnętrznych części ułatwiający czyszczenie urządzenia, a co za tym idzie - dbania o doskonałą higienę, przekładają się na jakość produktu. Modele Top Line wyposażone są w rewers w przypadku zatkania gardzieli. Uniwersalność tego typu maszyn polega na tym, że nie trzeba wybierać tylko jednej funkcji, którą muszą one spełniać. W przypadku restauracji serwującej pierogi, maszyna tego typu zmieli i mięso, i twaróg. W przypadku sklepów z mięsem: pomoże przygotować porcje tatara, mięsa mielonego, ale też własnoręcznie zrobionych kiełbas. To uniwersalność oraz siła sprawiają, że wilki Hendi są często wybierane do małych i dużych gastronomii i sklepów. Sprzęt zaprojektowano z niezwykłą uwagę, skupiając się na detalach takich jak szczelność i trwałość oraz łatwość utrzymania czystości.

Zostań z nami na dłużej! System Rabatowy jest stworzony dla klientów.
Skontaktuj się z naszym Centrum Obsługi w razie pytań dot. gwarancji, pomocy technicznej i doradztwa w zakresie sprzedaży i oferty produktowej. Połączenia odbierane są zgodnie z zaleceniami otrzymanymi od Klienta. Nasi konsultanci służą pomocą.
Towar o wartości powyżej 1000 zł wysyłamy na własny koszt

Informacje dotyczące plików cookies

Ta witryna korzysta z własnych plików cookie, aby zapewnić Ci najwyższy poziom doświadczenia na naszej stronie . Wykorzystujemy również pliki cookie stron trzecich w celu ulepszenia naszych usług, analizy a nastepnie wyświetlania reklam związanych z Twoimi preferencjami na podstawie analizy Twoich zachowań podczas nawigacji.

Zarządzanie plikami cookies