Aktywne filtry

Blacha do pieca konwekcyjnego H90 Hendi | 943380
Szybki podgląd
43,17 zł brutto
Cena podstawowa Cena Rabat: 10% 35,10 złnetto
  • -10%

Piece

Tworząc restaurację, kiedy już plany dotyczące wystroju i menu są ustalone, trzeba wziąć się za wybór sprzętu. Szczęściarzem jest ten z dużym budżetem, który nie musi zanadto zastanawiać się i po prostu wrzuca kolejne elementy „do koszyka”. Taką świętą trójcą, jeśli chodzi o budowanie kuchni w gastronomii, są lodówki, zmywarki, piekarniki i piece. Podobnie jak w domu, prawda? Przecież gdzieś trzeba przechowywać składniki, w czymś trzeba myć wszystkie gary, i przydałoby się coś upiec, prawda? Piece na potrzeby gastronomii są jednak nieco inne, niż te, do których jesteśmy przyzwyczajeni w domowym zaciszu. Większa skala temperatur, to jedno. Szerokie spektrum programów do pieczenia - to drugie. Kilka poziomów pieczenia - to trzecia cecha.

Piec do ciast, piece do pizzy gastronomiczne

Zależnie od modelu, producenta i oczekiwań – w sklepie hybryda-gastro.pl można znaleźć bogatą ofertę, którą łatwo dopasować do swojego biznesu. Pięciopoziomowy piec konwekcyjny od Stalgast ma wbudowany wyłącznik czasowy, a temperatura może sięgać 270 °C. W zestawie 3 ruszty do pieczenia i jedna blacha do wypieku ciast. Wybierając piec, warto zwrócić uwagę na takie detale, jak szmaciane uchwyty i zawiasy - wszak codziennie będzie wielokrotnie otwierany i zamykany. Tego typu wzmocnienie mają piece Stalgast z serii Linemicro. Z kolei piece z linii Bakerlux mają już nieco inne parametry. Osuszanie komory DRY.Plus, oświetlenie LED, różne etapy obróbki i ogromna ilość programów sprawiają, że to prawdziwy kombajn, jeśli chodzi o piece konwekcyjne. Dwie prędkości wentylatora pozwalają doskonale rozprowadzić ciepło, w sposób równomierny dla każdego zakątka pieca, a możliwość ustawienia programów dostępu skraca czas pracy. W ofercie sklepu są również tak zwane turbopiece marki Hendi. Piece konwekcyjno-mikrofalowe mają możliwość piętrowania, by w ten sposób zwiększyć wydajność i zaoszczędzić znaczną ilość miejsca. To wielofunkcyjne urządzenie, łączące w sobie piec konwekcyjny i mikrofalówkę.

Piec do restauracji konwekcyjny czy piec konwekcyjno-mikrofalowy

Dzięki zawartej technologii, minimalizuje straty. Ale to nie wszystko! To sprzęt na miarę XXI wieku. Ma nowoczesny, kolorowy wyświetlacz HD 2,8”, intuicyjne menu zawierające 20 języków, możliwość uaktualnienia poprzez pamięć USB. Wyświetlacz True-Touch można dopasować do potrzeb, jak ekran w smartfonie. Piec tego typu zmieści nawet 36-centymetrową pizzę. Nie trzeba montować go do wentylacji, a sama instalacja jest łatwa i bezproblemowa. Brak konieczności montowania do wentylacji likwiduje koszty wynikające z tego podłączenia. Wyjątkowym rozwiązaniem jest także wewnętrzna część drzwi. Po otwarciu opuszcza się na bezpieczną wysokość i umożliwia bezpieczne wyjęcie gotowego produktu ze środka. Obudowa zewnętrzna nie nagrzewa się, pozostaje chłodna. Idealnie sprawdzi się w kawiarni, barze, pubie, winiarni, supermarkecie. Rozumiejąc potrzeby gastronomii, twórcy wielofunkcyjnych pieców prześcigają się w oferowaniu produktów najwyższej jakości, skrojonych na miarę. Piece tego typu są hitem w nowoczesnych kuchniach, bo pozwalają lepiej kontrolować pracę, zmniejszając straty, zużycie energii, ale przede wszystkim, ułatwiając pracę obsłudze. W przypadku pieców konwekcyjnych i konwekcyjno-mikrofalowych ogromne znaczenie ma również ich kompaktowy rozmiar. Można je zamontować na odpowiedniej wysokości, co również wpływa na komfort pracy.

Zostań z nami na dłużej! System Rabatowy jest stworzony dla klientów.
Skontaktuj się z naszym Centrum Obsługi w razie pytań dot. gwarancji, pomocy technicznej i doradztwa w zakresie sprzedaży i oferty produktowej. Połączenia odbierane są zgodnie z zaleceniami otrzymanymi od Klienta. Nasi konsultanci służą pomocą.
Towar o wartości powyżej 1000 zł wysyłamy na własny koszt