Kategorie

Dostępność

Marka

Waga

  • 0 kg - 1,8 kg

Cena

  • 2,00 zł - 1 403,00 zł

Aktywne filtry

Wieszak na worki do szprycowania i końcówki
Szybki podgląd
275,20 zł brutto
Cena podstawowa Cena Rabat: 1% 223,74 złnetto
  • -1%
Forma silikonowa do pieczenia 600x400 mm - Cake 4 bars Hendi | 676332
Szybki podgląd
170,48 zł brutto
Cena podstawowa Cena Rabat: 1% 138,60 złnetto
  • -1%
Forma silikonowa do pieczenia 600x400mm - Cannele Bordelais Hendi | 676172
Szybki podgląd
418,28 zł brutto
Cena podstawowa Cena Rabat: 1% 340,07 złnetto
  • -1%
Forma silikonowa do pieczenia 600x400mm - Madeleine Hendi | 676219
Szybki podgląd
400,01 zł brutto
Cena podstawowa Cena Rabat: 1% 325,22 złnetto
  • -1%
Wałek do ciasta nieprzywierający
Szybki podgląd
164,39 zł brutto
Cena podstawowa Cena Rabat: 1% 133,65 złnetto
  • -1%

Przybory cukiernicze

Czasy „zwykłych” ciast i tortów powoli przechodzą do lamusa, ustępując miejsca prawdziwym cukierniczym dziełom sztuki. Cukiernicy, modnie teraz nazywani „pastry chef”, ścigają się ze sobą, tworząc dzieła tak fantazyjne, że nie wiadomo, czy można je jeść, czy najpierw napatrzeć się i oczywiście przygotować sesję zdjęciową na Instagram. Odpowiednie kompozycje smaków, sosy, dodatki, a wszystko podane z taką precyzją, której nie powstydziłby się nawet zegarmistrz. Bezy, magdalenki i makaroniki, musy z owoców, czekolady, desery pojedyncze w fantastycznych kształtach, owoce ściągane z drugiego końca globu. Do przygotowania wyrobów cukierniczych potrzebne są oczywiście odpowiednie przybory i akcesoria cukiernicze. Wałki do ciast, formy do ciast i ciasteczek, gałkownice, szpatuły do kremów czy też pistolety do sosów. Chcąc zapewnić cukiernikom odpowiednie zaplecze, nie można zapominać o doskonałej jakości sprzęcie.

Silikonowe formy do ciast, foremki do ciasteczek

Akcesoria cukiernicze, które dostępne są na stronie sklepu hybryda-gastro.pl, zaczynają się od tych podstawowych, jak wałki do ciast, a kończą na formach silikonowych do zrobienia smakołyków z czekolady czy innych składników. Zatrzymajmy się na moment przy formach silikonowych. Można w nich robić swoje własne praliny, ale można w nich także piec. Silikon, z którego zostały wykonane, ma odporność temperaturową od -60°C do 220°C, jest nieprzywierający i można go myć w zmywarce. Sprawdzi się w modnych cukierniach, pozwalając tworzyć wyjątkowe smakołyki. Porcjonery, gałkownice i szkatuły do lodów sprawdzą się w lodziarniach, pozwalając nakładać porcje pysznych gelato. Mata do wypieków to świetna alternatywa do papieru do pieczenia. Wykonana z silikonu o ogromnej odporności termicznej: -20 do +220°C.

Woreczki do dekoracji ciast i woreczki do kremów

W każdej cukierni sprawdzą się jednorazowe woreczki do dekoracji, które łączy się z różnego rodzaju końcówkami. W ofercie sklepu hybryda-gastro.pl wybór woreczków i końcówek jest ogromny. Dla tych, których to na starcie przytłacza, oferowane są zestawy podstawowych końcówek, które sprawdzą się na początku przygody, a wraz z rozszerzaniem jej można dodawać do kolekcji kolejne. Stalgast oferuje zestaw 29 końcówek w estetycznym etui, zaś Hendi przygotowało wieszak na końcówki i worki do szprycowania, który cały cukierniczy asortyment pozwala zorganizować i utrzymywać w ryzach. Wieszak zawiera: 4 uchwyty na worki, 31 uchwytów na końcówki, 7 haczyków do powieszenia przyborów takich jak np. szpatuły oraz małą półkę na drobne akcesoria.

Zostań z nami na dłużej! System Rabatowy jest stworzony dla klientów.
Skontaktuj się z naszym Centrum Obsługi w razie pytań dot. gwarancji, pomocy technicznej i doradztwa w zakresie sprzedaży i oferty produktowej. Połączenia odbierane są zgodnie z zaleceniami otrzymanymi od Klienta. Nasi konsultanci służą pomocą.
Towar o wartości powyżej 1000 zł wysyłamy na własny koszt