Kategorie

Marka

Cena

  • 368,00 zł - 11 107,00 zł

Pojemność

Aktywne filtry

Podgrzewacz do zupy THERMOSYSTEM 2 - 2 x 4,2 l
Szybki podgląd
1 379,32 zł brutto
Cena podstawowa Cena Rabat: 10% 1 121,40 złnetto
  • -10%
Bemar nastawny do pojemników GN 1/1 i H 150 mm, P 1.2 kW, U 230 V
Szybki podgląd
459,77 zł brutto
Cena podstawowa Cena Rabat: 16% 373,80 złnetto
  • -16%

Bemary

Uniwersalność bemarów wydaje się być nieskończona. Tam, gdzie serwowanie jedzenia - tam sprawdzą się bemary. W restauracjach, bistrach, stołówkach i barach mlecznych. W domach weselnych i restauracjach hotelowych. Podczas serwowania posiłku w trakcie szkoleń, w stołówkach służbowych - można wyliczać i wyliczać. Zróżnicowane pod kątem wielkości i funkcji, sprawdzą się wszędzie. Jesteśmy zdania, że tworząc gastronomię dobrze jest mieć chociaż jeden, mały bemar, w sytuacji alarmowej. Głównym zadaniem bemarów jest utrzymanie temperatury posiłku.

Bemar, termos kuchenny

bemary to funkcjonalne termosy służące gastronomii. Kompaktowych rozmiarów bemar od Hendi ma regulację temperatury 85°C. Wykonany jest ze stali nierdzewnej 18/10. Zbiornik na wodę ze stali nierdzewnej z łagodnie wyprofilowanymi narożnikami wewnętrznymi ułatwiającymi utrzymanie pojemnika w czystości. Posiada włącznik, termostat i lampkę kontrolną, a maksymalna głębokość pojemników wynosi 15 cm. To może być z powodzeniem ten awaryjny bemar. Model wyższy ma kran spustowy, ułatwiający pracę. Bemary Stalgast wyposażone są w bezpiecznik zapobiegający przegrzaniu. Bemar elektryczny także od Stalgast, ma nowoczesny design. Ergonomiczne pokrętła ułatwiają pracę i kontrolowanie temperatury. Panel przedni grawerowany laserowo, bez ryzyka, że napisy się zmyją w trakcie pracy. Kontrolki pracy oraz zasilania pokazują stan maszyny. Temperatura regulowana w zakresie 30 do 95°C. Bemar ma regulowane nóżki, gwarantujące stabilność. System zabezpieczający urządzenie dostępny z panelu sterowania. Bemar tego typu przeznaczony do utrzymywania temperatury potraw w małej, średniej i dużej gastronomii.

Bemar do kuchni

Całą linia urządzeń dedykowana jest jako elementy ciągu grzewczego lub jako samodzielne stanowiska obróbki termicznej. Sprzęt możliwość montażu na podstawie szkieletowej otwartej lub podstawie z drzwiami. Bezpieczny spust wody. W ofercie sklepu hybryda-gastro.pl dostępne są także podwójne bemary tego producenta. Bemary THERMOSYSTEM - modele 4,2 litra i 2 razy 4,2 litra wykonane są ze stali nierdzewnej 18/10. Zależnie od modelu, zawierają jeden lub dwa okrągłe pojemniki na wodę o śr. 185 mm. oraz jeden lub dwa pojemniki z pokrywkami ze stali nierdzewnej o śr. 200 mm. Urządzenie ma regulatory temperatury z lampkami kontrolnymi.

Jak i gdzie używać bemaru

Bemary doskonale sprawdzą się także podczas pokazów kulinarnych, oraz w cateringu. To również świetny pomysł, by wykorzystywać je np. w wyspach w centrach handlowych: w restauracji są przygotowane posiłki, a na wyspach - sprzedawane bezpośrednio z bemarów. Uniwersalność tego urządzenia jest ogromna i pozwala zachować nie tylko temperaturę, ale i smak, konsystencję i aromat dań. Obsługa tego typu urządzeń nie jest trudna, nie wymaga także fachowca do instalacji. Bemary elektryczne są od razu gotowe do pracy. Bemary stołowe wystarczy stabilnie ułożyć na dowolnych stolikach. Są łatwe w utrzymaniu czystości. Ich proste linie sprawiają, że bez trudu można ustawiać jedno obok drugiego, tworząc ciąg bemarów np. w stołówkach. Sprawdzą się także tam, gdzie serwowane posiłki są w formie szwedzkiego stołu, nie chcąc rezygnować z ciepłych posiłków, np. jajecznic.

Zostań z nami na dłużej! System Rabatowy jest stworzony dla klientów.
Skontaktuj się z naszym Centrum Obsługi w razie pytań dot. gwarancji, pomocy technicznej i doradztwa w zakresie sprzedaży i oferty produktowej. Połączenia odbierane są zgodnie z zaleceniami otrzymanymi od Klienta. Nasi konsultanci służą pomocą.
Towar o wartości powyżej 1000 zł wysyłamy na własny koszt