- -35%
Piece Rational
- -35%
- -35%
- -35%
- -35%
- -35%
- -35%
- -35%
- -35%
- -35%
- -35%
- -35%
- -35%
- -35%
- -35%
- -35%
- -35%
- -35%
- -35%
- -35%
- -35%
- -35%
- -35%
- -35%
Piece Rational konwekcyjno-parowe
Firma Rational działa na rynku urządzeń gastronomicznych od ponad 46 lat, oferując swoim klientom najlepsze narzędzia do przygotowywania potraw. Oferta marki to innowacyjne maszyny i rozwiązania dla kuchni przemysłowych przeznaczone do obróbki termicznej żywności, w tym doskonałe piece konwekcyjno-parowe. Rational jest wiodącym światowym dostawcą technologii dla branży gastronomicznej, stale doskonalącym swoje urządzenia i wzbogacającym je o nowe rozwiązania pozwalające przygotowywać potrawy szybciej, bezpieczniej, bardziej wydajnie i przy zachowaniu najlepszych walorów smakowych.
Duży wybór pieców Rational w sklepie Hybryda Gastro
Piec konwekcyjno-parowy to urządzenie, które zrewolucjonizowało współczesną gastronomię. Dzięki pełnemu zakresowi dostępnych rodzajów obróbki termicznej, począwszy od pieczenia, przez gotowanie, smażenie, grillowanie czy blanszowanie, urządzenia z tej kategorii są niezwykle uniwersalne. Piece pozwalają także na pieczenie z sondą czy regenerowanie potraw. Dzięki wykorzystywanej technologii żywność przygotowywana w piecach konwekcyjno-pawrowych jest niezwykle soczysta, zachowuje doskonałe walory smakowe, odpowiednią chrupkość oraz miękkość, w zależności o przygotowywanego dania. Obróbka jest szybka i wydajna. Piece są wysoce ekonomiczne dzięki doskonałej izolacji termicznej i niskiemu zużyciu wody. Nowoczesne piece konwekcyjno-parowe zapewniają również oszczędność energii elektrycznej lub gazu. Dzięki konstrukcji ze stali nierdzewnej są solidne, trwałe i przygotowane do racy w różnych warunkach zewnętrznych. Są odporne na korozję oraz uszkodzenia mechaniczne. W naszym sklepie dostępne są nowoczesne piece Rational konwekcyjno-parowe spełniające wszystkie najwyższe wymagania stawiane urządzeniom przeznaczonym do przemysłowej obróbki żywności. Oferujemy piece o rożnych parametrach przeznaczone dla zakładów gastronomicznych, o różnych wymiarach i pojemnościach komór w zależności od konkretnych potrzeb.
Najwyższa jakość potraw pieczonych, grillowanych, gotowanych i nie tylko
Aby piec konwekcyjno-parowy spełniał wszystkie wymagania profesjonalnej kuchni, musi wyróżniać się najwyższą jakością. Piece marki Rational to urządzenia dostosowane do najwyższych standardów w branży gastronomicznej. Urządzenia są doceniane przez restauratorów, kucharzy, właścicieli lokali gastronomicznych w wielu krajach świata. Są to nowoczesne, oszczędne piece wyposażone w innowacyjne technologie ułatwiające codzienną pracę w kuchni. Technologia pieców konwekcyjno-parowych Rational pozwala znacznie ulepszyć procesy produkcyjne w kuchniach dużych i profesjonalnych. Urządzenia zapewniają intensywne i równomierne rozprowadzanie temperatury, powietrza i wilgotności w komorze. Są wyposażone w centralę pomiarowo-sterującą precyzyjnie regulującą klimat, co pozwala na perfekcyjne przygotowanie nawet najbardziej wymagających potraw, takie jak suflety czy delikatne ryby.
Technologie, które gwarantują więcej
W urządzeniach do obróbki termicznej Rational zastosowano innowacyjne technologie zapewniające wydajność, bezpieczeństwo i wygodę pracy. Piece są wyposażane między innymi w bezpieczną podwójną lub potrójną szybę w drzwiach komory, oświetlenie LED, wbudowany, automatycznie zwijany spryskiwacz ręczny, automatyczne programy czyszczenia, odśrodkowe odprowadzanie tłuszczu, system dynamicznej cyrkulacji powietrza, wzdłużny układ prowadnic, wskaźnik zużycia energii. Poszczególne rozwiązania są dostępne w zależności od rodzaju wybranego urządzenia. Wszystkie piece marki Rational pozwalają na szybkie i ekonomiczne przyrządzanie potraw spełniających najwyższe wymogi jakościowe.