Blendery

Marka

Cena

  • 286,00 zł - 6 160,00 zł

Aktywne filtry

Dzbanek 1,25 l z poliwęglanu – z ostrzami i pokrywką
Szybki podgląd
286,71 zł brutto
Cena podstawowa Cena Rabat: 10% 233,10 złnetto
  • -10%
Dzbanek 1,25 l z poliwęglanu – z ostrzami i pokrywką
Szybki podgląd
497,04 zł brutto
Cena podstawowa Cena Rabat: 10% 404,10 złnetto
  • -10%
Blender z obudową wyciszającą
Szybki podgląd
1 290,76 zł brutto
Cena podstawowa Cena Rabat: 10% 1 049,40 złnetto
  • -10%
Blender z obudową wyciszającą - sterowanie cyfrowe
Szybki podgląd
1 492,24 zł brutto
Cena podstawowa Cena Rabat: 10% 1 213,20 złnetto
  • -10%
Blender barowy, Torq, elektroniczny panel sterowania, V 1.4 l
Szybki podgląd
1 983,74 zł brutto
Cena podstawowa Cena Rabat: 16% 1 612,80 złnetto
  • -16%
Dzbanek kompletny do blendera Waring, 484100/484110/484111/484150/482145/482160, V 2 l
Szybki podgląd
1 032,17 zł brutto
Cena podstawowa Cena Rabat: 16% 839,16 złnetto
  • -16%
Blender profesjonalny XTREME
Szybki podgląd
3 616,20 zł brutto
Cena podstawowa Cena Rabat: 16% 2 940,00 złnetto
  • -16%
Blender profesjonalny XTREME z osłoną wyciszającą
Szybki podgląd
4 495,45 zł brutto
Cena podstawowa Cena Rabat: 16% 3 654,84 złnetto
  • -16%
Blender profesjonalny XTREME z osłoną wyciszającą i programatorem
Szybki podgląd
5 174,27 zł brutto
Cena podstawowa Cena Rabat: 16% 4 206,72 złnetto
  • -16%

Blender do gastronomii – użytkowanie i modele

Funkcjonalność blenderów zdaje się nie mieć końca. Już przy pomocy tych domowych można zdziałać cuda, tworząc różnego rodzaju koktajle, smoothie, czy nawet drinki, zupy, kremy, a te profesjonalne, do ciągłego użycia, potrafią zrewolucjonizować pracę w gastronomii. To sprzęt uniwersalny, o szerokim spektrum zastosowania, zależnie od potrzeb, oczekiwań, ale też aktualnej mody. Za dnia mogą zmiksować pyszne szejki, by wieczorami kręcić smaczne drinki. To jeden z tych sprzętów, bez których trudno sobie wyobrazić pracę w kawiarni, cukierni czy nawet restauracji. profesjonalny blender gastronomiczny blender musi jednak spełniać kilka elementów. Powinien być wykonany z trwałych materiałów, w dodatku najlepiej, gdy są one wymienne, łatwe do rozebrania i co za tym idzie - dokładnego czyszczenia. Doskonały, profesjonalny blender musi mieć trwały kielich, z wyraźną podziałką, zaprojektowany w ergonomiczny sposób, by przy nalewaniu nie uronić nawet kropi. Ważne są także ostrza - najlepiej wykonane ze stali nierdzewnej, w dodatku wzmacnianej, np. tytanem. Istotna jest także dobrze zamykająca pokrywka, by nie doprowadzić do zblendowanej tragedii w kuchni, zwłaszcza na ścianach i suficie no i samo sterowanie.

Na co zwrócić uwagę wybierając blender do gastronomii?

Przy wyborze blendera profesjonalnego warto zwrócić uwagę na dostępne programy miksowania, czy posiada on funkcję pulsacyjną. W ofercie sklepu hybryda-gastro.pl dostępnych jest kilka blenderów do profesjonalnego użytku, od czołowych producentów. Z łatwością można wybierać wśród różnych modeli, różniących się parametrami, funkcjami, ceną i wymiarami. Blendery Hamilton pozwalają zblendować 0,5l drinków w 25 sekund. Blendery mogą pracować w dwóch prędkościach: High/Low - 17.300/19.000 obr./min. Dzbanki mają pojemność 1,25l i drą odporne na uderzenia. Umożliwiają łatwe dozowanie i nalewanie. Blendery Hamilton poradzą sobie także z kruszeniem lodu. Blendery Hendi można wybierać wśród opcji klasycznej oraz z dodatkową obudową wyciszająca. Blendery Hendi przeznaczone są do blendowania owoców i warzyw, przygotowania koktajli, smoothies oraz deserów, a także do kruszenia lodu - także sprawdzą się w wielu miejscach. Mają sterowanie manualne, dzbanek o pojemności 2,5 litra jest odporny na uderzenia i temperatury od -40°C do +90°C. Wysokoobrotowy silnik ze zmienną prędkością - od 8350 do 24800 obr./min (bez obciążenia) i funkcją pracy pulsacyjnej poradzi sobie także z mrożonymi owocami.

Blendery do kawiarni

W przypadku blendera gastronomicznego w wersji z obudową możemy mówić o wyciszeniu pracy. To doskonały wybór do niewielkich miejsc z otwartym barem, by nie hałasować i przeszkadzać gościom. Blendery te popularne są również w kawiarniach, do przygotowania mrożonej kawy. Z kolei blender dla gastronomii Stalgast ma nowy i innowacyjny kształt noży dla lepszego rozdrabniania, a jego dzbanki można piętrować - to oszczędność miejsca i myć w zmywarce - to oszczędność czasu. W przypadku wyboru blendera profesjonalnego warto od razu zaopatrzyć się w dodatkowe dzbanki, by usprawnić pracę bez konieczności ciągłego mycia i czekania na zmywarkę. Dodatkowe dzbanki przyspieszają pracę na barze, także w kawiarni.

Zostań z nami na dłużej! System Rabatowy jest stworzony dla klientów.
Skontaktuj się z naszym Centrum Obsługi w razie pytań dot. gwarancji, pomocy technicznej i doradztwa w zakresie sprzedaży i oferty produktowej. Połączenia odbierane są zgodnie z zaleceniami otrzymanymi od Klienta. Nasi konsultanci służą pomocą.
Towar o wartości powyżej 1000 zł wysyłamy na własny koszt